Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- بازخوانی جنایت‌ها و خیانت‌های سازمان منافقین طی دهه‌های گذشته عبرت نسل‌هایی خواهد شد که در آن زمان نبودند تا ببینند که چگونه سپهبد شهید صیاد شیرازی و همرزمانش موجب غروب آفتاب بی‌فروغ منافقین شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از دفاع‌پرس، با موافقت امام خمینی (ره) ایران در تاریخ 27 تیر سال 1367 قطعنامه‌ی 598 مبنی بر پایان جنگ را پذیرفت و رسماً بین ایران و عراق آتش‌بس اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تنها شش روز پس از آتش‌بس نیرو‌های رژیم بعثی عراق دوباره حملات ناجوانمردانه‌ی خود را از سر گرفتند، درگیری‌هایی که چند روز بیشتر دوام نیاورد و با مقاومت ارتش، سپاه پاسداران و نیرو‌های مردمی بسیج منجر به سرکوب کامل شد.
عملیاتی که باز صدام آغازگر آن بود و این بار لکه ننگی برای آبرو حیثیت ایران و ایرانی به شمار می‌رفت. در دور تازه حملات صدام که با بمباران شیمیایی گاز خردل و گاز اعصاب در شهرستان‌ها و روستا‌های مرز کرمانشاه همراه شد، نیرو‌های منافقین نیز به سرکردگی مسعود رجوی خائن حضور داشتند.
خیانتی که شاید در تاریخ چندین هزار ساله ایران همانندی نداشته باشد. نیرو‌های مسلح وابسته به دار و دسته رجوی که البته دیگر خبر و نشانی از دین و ایمان در ذاتشان پیدا نبود و اصطلاحا تغییر ایدئولوژیک داشتند، پس از اینکه در داخل مرز‌های ایران دیگر جایگاهی برای خود نیافتند و در عمل عموم از پذیرش سیاسی آن‌ها سر باز زده بودند، به آغوش دشمن این سرزمین پناه برده بودند.
انتشار تصاویری از مسعود رجوی خائن در کنار صدام حسین جنایتکار دل هر ایرانی وطن پرست را به درد می‌آورد.
آن‌ها که از ترور و اعمال خشونت‌های خیابانی در اوایل دهه‌ی 60 هجری خورشیدی هیچ ابایی نداشتند، در آن روزگار در کنار دست نشاندگان ابرقدرت‌های شرق و غرب عالم خوش رقصی می‌کردند تا خوابگاهی برای استراحت شبانه شان در کشوری مانند عراق بعثی دست و پا کنند.
خوابگاه مخوف شیطانی که بعد‌ها با نام شهرک اشرف از آن یاد می‌کردند. مریم رجوی که خود را رییس جمهور برگزیده‌ی سازمان منافقین می‌داند طی عملیات مذکور با حضور در اسلام آباد غرب دستور کشتار تمامی بیماران بیمارستان این شهرستان را صادر کرده بود.
این زن خائن ساعتی بعد با کمک بالگرد‌های رژیم بعثی عراق به آغوش دولت صدام حسین پناه برد.
با درایت عمومی و بسیج ملی و خبرگی نیرو‌های مسلح ایران از جمله سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران به فرماندهی نابغه نظامی ایران صیاد دل‌ها شهید سپهبد علی صیاد شیرازی عملیات مرصاد (به معنای کمین) در مقابل عملیات فروغ جاویدان (که البته فروغی هم نداشت) منافقین مزدور شکل گرفت و طی چند روز دشمنان منافق ایران و ایرانی از سرزمین پاکمان خلع ید شدند.
بازخوانی جنایت‌ها و خیانت‌های سازمان منافقین طی دهه‌های گذشته در قالب مقاله، فیلم، سریال و ... باعث خواهد شد تا زوایای آشکار و نهان اعمال قبیح اعضای این گروهک جنایت پیشه برای نسل‌هایی که آن دوران را ندیده‌اند یا بسیار کم سن و سال بودند، نمایانتر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: غروب جاودانه آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 9 پس از آنکه در نیمه دوم سال 1366 تا تیر 1367 که ایران قطعنامه 598 را پذیرفت، متاثر از افزایش تسلیح عراق توسط شوروی، استفاده گسترده از سلاح شیمیایی، کمک‌های اطلاعاتی غرب به ویژه آمریکا به صدام حسین و توسعه جنگ به خلیج فارس در چارچوب جنگ نفتکش‌ها، موقعیت ایران در صحنه نبرد متزلزل شد و ایران در تصمیمی عاقلانه قطعنامه 598 را پذیرفت. کاهش حضور مردم در جبهه‌ها نسبت به سال‌های نخست جنگ نیز شرایط را پیچیده‌تر کرده بود و تصور می‌شد مردم از جنگ خسته شده‌اند. پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران، صدام تصور کرد ایران در آستانه از دست دادن همه جبهه‌هاست و بر حملاتش شدت بخشید. اینجا بود که ملک فهد به صدام حسین با اشاره به روحیه ایرانی‌ها یک توصیه کلیدی کرد که باعث شد صدام حسین نیز چند هفته بعد قطعنامه را بپذیرد. پس از آن نیز حملاتی انجام شد که این بار مردم در جبهه حضور گسترده یافتند و مشخص شد پادشاه عربستان درک درستی از روحیه ایرانی دارد. روایت ظریف را از آن روزها و توصیه‌ای که پادشاه عربستان به صدام کرد، می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها
  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • در هاوانا صدام به من گفت فرصت تاریخی است که تمامی حقوق‌مان را از ایران پس بگیریم/ ضربتی به ایران بزنیم که تمام کره‌ی زمین صدایش را بشنود
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • آرزوی پالاسیوس:‌ای کاش مسی جاودانه شود
  • فیلم| طرح منافقین خلق در سال ۵۴، برای ترور آیت‌الله بهشتی!
  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود